Isi Ulang SLA Pengganti Pabrik Langsung Disesuaikan 12.8 Volt LiFePO4 Siklus Dalam Baterai Lithium Ion dengan BMS 2Ah-250Ah

Katrangan singkat:

1. Long siklus urip

2. linuwih dhuwur

3. Kinerja listrik sing apik

4. Ramah lingkungan

Kanggo panyimpenan energi ngarep, cahya, troli golf, mobil golf, baterei UPS, yacht


Detail Produk

Tag produk

Fitur Product Advantage

1. Long siklus urip

10 kaping luwih saka baterei SLA, kang nggawa nilai luwih.

2. linuwih dhuwur

Baterei lithium wesi fosfat luwih aman tinimbang baterei lithium ion liyane, LiFePo4 bisa nyuda risiko geni lan bledosan sabisa amarga karakteristik materi sing apik banget.

3. Kinerja listrik sing apik

Baterei LFP bisa ndhukung tingkat discharge dhuwur lan pangisi daya cepet.

Kompak lan entheng

Baterei LFP saka model sing padha kira-kira 2/3 volume lan 1/3 bobot baterei timbal-asam.

4. Ramah lingkungan

Ora ngemot logam abot lan logam langka, ora beracun, bebas polusi.

Ing ngisor iki minangka spesifikasi lan paramèter rinci LiFeP04SEL:

Spesifikasi

Item

Tegangan Ngisi

Arus Kerja

Bobot

Ukuran

SLA

6.4V5.4Ah

7.2V

2.7A

350g

70*47*101 mm

6v4.5Ah

12.8V1.8Ah

14.4V 0.9A

240g

97*43*52mm 12V1.2Ah

12.8V5.4Ah

14.4V 2.7A

665g

90*70*101 mm

12v4ah

12.8V9Ah

14.4V 4.5A

1 Kg

151 * 65 * 93 mm

12v7ah

l2.8V14Ah

14.4V

7.2A1.7kg

151*98*94mm

12V12Ah

12.8V30Ah

14.4V

I5A

3,4 kg

181 * 76,5 * 168 mm

l2v18Ah

Item

Tegangan Ngisi

Arus Kerja

Bobot

Ukuran

SLA

12.8V36Ah

14.4V

18A4.2kg

175*175*112mm

12V24Ah

l2.8V38Ah

14.4V

19A 4,4 kg

174*165*125mm

12V24Ah

12.8V42Ah

14.4 V

21A 5,2 kg

194*130*158mm

12V33Ah

12.8V60Ah

14.4V

30A 6,4 kg

195*165*175mm

12V40Ah

l2.8V80Ah

14.4V

40A9.5kg

228*138*208mm

12V55Ah

12.8V120Ah

14.4V

61A

13,1 kg

259*167*212mm

12v76ah

12.8V 152 Ah

14.4V

75A16.5kg

328*172*212mm

12V100 Ah

l2.8V245Ah

14.4V

121.6A

26,5 kg

483 * l70 * 235 mm

12V150Ah

Ora. Item Paramèter
1 Tegangan Normal 12.8v
2 Kapasitas Rated OEM
3 Tegangan Pangisi daya 14,4 ± 0,15V
4 Tegangan Cut-off standar udakara 10.0V
5 Siklus Urip 4000 kaping-80% DOD
6 Suhu Discharge -20 ℃ ~ + 60 ℃
7 Suhu pangisian daya 0 ℃ ~ + 45 ℃

Aplikasi

Baterei LFP bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macemaplikasi lan lapangan.Kayata Kendaraan khusus Listrik, troli Golf, Gerobak Golf, Bus wisata, Kapal, platform Offshore, Skuter, Sepeda Motor, RV, Troli Pembersihan, Sistem panyimpenan energi surya, Sistem panyimpenan energi angin, UPS, Stasiun Komunikasi, Sistem pencahayaan, Sistem medis .

Lingkungan Layanan baterei

Suhu sekitar baterei discharge yaiku -20 ℃ ~ + 60 ℃ (Nalika suhu sekitar> 45 ℃, mangga digatekake ventilasi lan boros panas), suhu pangisian daya yaiku 0 ℃ ~ + 45 ℃.Kelembapan sekitar RH yaiku ≦ 85%.Pay manungsa waé kanggo anti banyu nalika asor lingkungan punika> 85%, ing wektu sing padha kedadean kondensasi lumahing baterei kudu nyingkiri.

Panggunaan lan Pangopènan baterei

● Baterei bakal bisa dadi ing kahanan over-discharged dening ciri dhewe-discharge ing kasus baterei ora digunakake kanggo dangu.Supaya kanggo nyegah over-discharging, baterei kudu kebak periodik kanggo njaga sawetara voltase tartamtu: 13.32V ~ 13.6V, 2 sasi siji siklus.(kanggo baterei karo fungsi komunikasi, mangga njaga sapisan ing 1 sasi) Apa maneh, SOC / kalibrasi kapasitas kudu dileksanakake.Cara kalibrasi yaiku ngisi daya kanthi lengkap nganggo pangisi daya, banjur dibuwang menyang status proteksi sing over-discharged.

● Aja nggunakake pelarut organik kanggo ngresiki kasus baterei.

● Baterei minangka produk sing bisa dikonsumsi kanthi siklus urip sing winates.Mangga ngganti ing wektu nalika kapasitas ora bisa tekan syarat kanggo ngindhari mundhut saka pangguna.

● Supaya kanggo nyegah masalah safety disebabake Gagal saka Papan pangayoman overcharge fungsi pangayoman, ora ngisi kanggo dangu.Sawise baterei wis kebak, copot.Kajaba iku, gunakake pangisi daya asli utawa sing dipasang ing baterei lan gunakake miturut pandhuane.Yen ora, baterei bisa rusak utawa nyebabake bebaya.

● Ngisi daya lan ngeculake baterei sing cethek njamin baterei bisa digunakake kanthi ekonomi.Overcharge lan overdischarge bisa nyebabake baterei dadi panas banget, geni utawa gagal fungsi, nyepetake umur, utawa mbebayani liyane.

● Ngalih baterei, Papan tampilan baterei lan USB sing migunakaken komponen, kita bisa kurban terkenal sawise layanan sales.

● Baterei lithium sampah kudu didaur ulang lan dibuwang miturut hukum lokal.

1630052297(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita