JGNE 1000W Portable Power Station Darurat Power Supply karo DC / AC Inverter

Katrangan singkat:

Fitur Product Advantage

 

  1. Desain kasus troli, entheng lan portabel, gampang diangkut, lan trep kanggo pindhah saka siji situs menyang situs liyane;
  2. Diimpor plastik engineering kekuatan dhuwur, anti-mudhun, anti-seismik, geni-bukti lan udan-bukti;
  3. Paket baterei lithium kapasitas gedhe, ukuran cilik, bobot entheng lan daya dhuwur;
  4. Output gelombang sinus murni super dhuwur;
  5. Unik overvoltage, overload, short circuit pangayoman desain, overload / overcurrent / overcharge / overdischarge proteksi;
  6. desain tembok protèktif unik;
  7. AC 220 V/110 V output gelombang sinus murni.


Detail Produk

Tag produk

Sinau babagan pembangkit listrik portabel sampeyan

1.

Babagan produk iki

Matur nuwun kanthi sanget kanggo nggunakake stasiun daya portabel digawe dening Goldencell.Sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanggo nguwasani peralatan listrik utawa elektronik konsumen yen ngonolistrik mati utawa nalika sampeyan butuh listrik kanggo lelungan.Pembangkit listrik ikindhukung output DC, output USB, lan output AC kanggo daya laptop, listrikpiranti, lampu, lsp. Mangga waca manual pangguna iki kanthi teliti sadurunge nggunakake ikiproduk lan simpen kanthi bener kanggo referensi ing mangsa ngarep.

2.

Fitur

Pangisian daya kaping pirang-pirang: ngisi daya liwat listrik, mobil, lan tenaga surya(panel surya opsional);

Macem-macem output: AC, DC, lan output USB;

Macem-macem proteksi safety: over-charge, over-discharge, suhu, lanpangayoman kakehan.

Dilengkapi layar tampilan: tampilan wektu nyata saka sisa listrik,voltase, saiki, daya, tanggal lan wektu, lan liyane;

Bluetooth sing dibangun: sambungake karo telpon kanggo ndeleng sing isih analistrik, voltase, saiki, daya lan informasi perusahaan, etc.;

Baterai lithium-iron fosfat (LiFePO4) digunakake kanggo siklus urip sing dawa, dhuwurlinuwih, energi kandhel, ramah lingkungan, lan safety.

Nggunakake stasiun daya portabel

1.Power on/off

●Sawise sampeyan menet tombol ngalih daya, indikator status output AC dadi ijo, nuduhake yen port output AC diuripake lan siap kanggo daya piranti;nalika pratondo abang status AC tegese port output AC ing kondisi ora normal, lan please ora nggunakake stasiun daya hotspot.

● Mangga mateni ngalih daya tanpa wektu tundha sawise nggunakake stasiun daya portabel iki.

2. Carane ngisi produk iki

(1Ngisi daya nganggo pangisi daya AC

Kanggo ngisi daya produk iki, sambungake siji ujung pangisi daya AC menyang stasiun listrik iki, lan ujung liyane menyang stopkontak AC rumah tangga.Nalika produk wis kebak, pangisi daya AC murup ijo, lan copot pangisi daya AC ing wektu.

 (2Ngisi daya liwat panel surya

● Selehake panel surya ing wilayah sing sinar srengenge langsung sabisa.

●Sambungake output panel surya menyang input daya saka stasiun daya portabel kanggo ngisi daya stasiun.

(3Ngisi daya liwat soket mobil 12V kanggo korek rokok

Sambungake ujung pangisi daya mobil menyang produk iki, lan ujung liyane menyang soket korek rokok ing mobil sampeyan kanggo ngisi daya portebel.Lampu ijo ing pangisi daya mobil nuduhake yen stasiun daya wis kebak lan copot pangisi daya mobil ing wektu.

Cathetan: Kanggo ngindhari mundhut listrik sing ora disengaja ing baterei mobil, muga-muga mesin mobil tetep mlaku nalika ngisi daya.

3. Carane nggunakake produk iki kanggo daya piranti

(1Cara nyiyapake piranti listrik AC

Sambungake colokan kabel daya saka piranti listrik menyang port output AC stasiun daya iki banjur uripake saklar daya supaya stasiun iki bisa nguripake piranti sampeyan.

(2Carane daya piranti liwat USB

Sambungake kabel USB piranti sampeyan menyang port USB stasiun listrik iki, uripake saklar daya, lan stasiun iki bakal nguwasani piranti elektronik konsumen liwat USB.

(3Carane daya piranti DC 12V

Sambungake piranti menyang port DC 12V ing stasiun daya banjur uripake saklar daya kanggo daya piranti.Sumber daya DC 12V produk iki plug-and-play.

(4Carane ngisi baterei mobil nalika darurat

Sambungake baterei mobil menyang port DC 12V ing stasiun daya iki lan nguripake switch daya kanggo daya baterei mobil.Sumber daya DC 12V produk iki plug-and-play

Ing ngisor iki minangka spesifikasi lan paramèter rinci saka LFE CELL

Parameter produk

Daftar Packing 

Detail Produk Pambuka


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita