AC Power Station Pure Sine Wave Portable Powering Mobil Kulkas TV Drone Laptop

Katrangan singkat:

Fitur Product Advantage

 

  1. Desain kasus troli, entheng lan portabel, gampang diangkut, lan trep kanggo pindhah saka siji situs menyang situs liyane;
  2. Diimpor plastik engineering kekuatan dhuwur, anti-mudhun, anti-seismik, geni-bukti lan udan-bukti;
  3. Paket baterei lithium kapasitas gedhe, ukuran cilik, bobot entheng lan daya dhuwur;
  4. Output gelombang sinus murni super dhuwur;
  5. Unik overvoltage, overload, short circuit pangayoman desain, overload / overcurrent / overcharge / overdischarge proteksi;
  6. desain tembok protèktif unik;
  7. AC 220 V/110 V output gelombang sinus murni.


Detail Produk

Tag produk

Skenario aplikasi:

Fotografi lapangan kantor njaba

Nylametake geni konstruksi njaba

Mobil anti-risiko lan bantuan bencana diwiwiti

Pengisian daya seluler digital

sumber daya darurat

Lingkup aplikasi:

Bisa digunakake minangka sumber daya DC utawa AC ing wilayah pegunungan, wilayah pastoral, survey lapangan, outing kanggo lelungan lan luang, utawa ing mobil utawa prau tanpa listrik.Ora mung bisa madhangi nanging uga nggunakake beban liyane, struktur kasebut cilik lan apik banget, trep kanggo digawa, lan dipercaya digunakake.Sampeyan kudu digunakake ing ngluwari, sumber daya darurat, sumber daya serep, etc.

Panyimpenan lan Pangopènan Downtime:

1. Disaranake ngisi daya paling sethithik sapisan saben 90 dina kanggo njaga kinerja, linuwih, lan umur dawa sing paling apik.
2.Yen outputting wis rampung, elinga kanggo mateni master kanggo nyimpen mundhut energi.
3. Amarga karakteristik kimia baterei, kapasitas baterei sing kasedhiya bisa beda-beda saka lingkungan menyang lingkungan kayata cuaca sing adhem utawa panas banget (sampeyan bisa uga krungu kipas pendingin).Mula, gunakake ing suhu kamar (0°C-40°C) uga ora dianjurake kanggo panyimpenan ing njaba utawa ing lingkungan sing lembab.
4. Yen sampeyan manggon mati-kotak ing kahanan sub-nol, disaranake supaya unit ing adhem terisolasi lan nyambung menyang sumber daya (panel solar).Panas alam sing diasilake bakal njaga kapasitas baterei paling dhuwur.
5.Baterei ngemas nang ora bisa dicopot, nondisassemble, siklus urip kanggo daya lan discharge liwat 500 kaping, nanging pungkasanipun, iku bakal rusak.
6. Terus-terusan ngeculake baterei nganti 0% banjur disimpen nganggo baterei kosong bisa nyuda umur sing bisa digunakake.Disaranake supaya tetep paling sethithik 20% kapasitas sing ora digunakake.

Paramèter

Item Jinis Pangisian Daya Jinis Kerja
2KWh 12.8V165Ah Pangisi daya 14.4V10A

Pengisian panel surya

Ngisi daya mobil

USB: 5V3A/5V2A/5V2A

DC: 12V10A/3A/3A

AC: 1KW-2KW

1.5KWh 12.8V120Ah
1KWh 12.8V80Ah

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita