Peralatan Kita

Perusahaan wis dibangun lokakarya standar 220.000 meter persegi, ndarbeni kinerja dhuwur garis produksi materi LiFePO4 gadhah output taunan 20000 ton, Lithium ion baterei produksi baris gadhah output taunan saka siji milyar Ampere-jam, super kapasitor garis produksi gadhah output taunan saka 600 yuta super kapasitor, lan Pack baterei daya lan garis produksi sistem gadhah output taunan 1,2 milyar Ampere-jam.

DSC_1756
DSC_1913
DSC_1849
DSC_1831
DSC_1904
DSC_1837
DSC_1899
DSC_1857