Apa bedane baterei lithium-ion daya lan baterei teknologi panyimpenan energi?

1. Ukuran voltase digunakake ora padha

Perusahaan manufaktur baterei lithium-ion wis nemokake yen ing lapangan baterei, nalika voltase kerja mundhak, voltase output relatif uga bakal munggah, supaya baterei lithium-ion daya bisa nimbang sawetara peralatan daya dhuwur;bebaya langsung saka cara sambungan seri punika Nambah aliran saiki kabeh ngemas baterei, lan volume kompromi dening iku.E ngasilake jumlah arus, mula efek langsung saka seri kasebut yaiku nggawe baterei Li-Ion.Kanthi nambah volume, volume baterei sing disambungake kanthi cara iki cenderung luwih gedhe, yaiku, volume baterei lithium-ion kanthi tembung biasa.

Baterei lithium-ion daya utamane digunakake kanggo teknologi panyimpenan energi, kanthi syarat volume gedhe, syarat umur layanan dawa, lan umur baterei lithium-ion sing sithik.Baterei kanggo alat pneumatik nduweni volume cilik lan ora perlu nyedhiyakake output daya dhuwur, dene baterei utamane digunakake kanggo nyedhiyakake daya lan kudu duwe output daya dhuwur.

batteries1

2. Produk sing digunakake ora padha

Sawetara mesin lan peralatan ukuran gedhe lan medium kudu duwe nilai voltase kerja sing luwih dhuwur, amarga baterei daya output kurang ora bisa digunakake, mula baterei lithium-ion dipilih.Contone, wong umume nggunakake kendaraan listrik, lan umume duwe nilai tegangan kerja 48V.Dibandhingake karo sawetara kahanan ing urip saben dina, 48V ora gedhe banget.Mulane, perlu nggunakake baterei lithium-ion kanggo daya kanggo njamin operasi kendaraan listrik.Kita biasane pindhah menyang sawetara pusat blanja gedhe utawa plaza blanja, sawetara lampu tandha lan sumber daya serep, amarga konsumsi daya mesin lan peralatan iki ora gedhe banget, mula umume nggunakake baterei lithium-ion sing kasebar, sing beda-beda ing aplikasi barang saka.

batteries2

Baterei lithium-ion sing digunakake ing trem listrik lan kendaraan energi anyar BYD yaiku baterei lithium-ion daya, sing dipérang dadi telung jinis miturut ciri-cirine: jinis sumber daya switching, jinis energi listrik, lan sumber daya switching lan jinis energi listrik.Fitur utama baterei lithium-ion daya iku cocok kanggo ngisi baterei karo sel polimer, umume sik njongko 10C, lan parameter dhasar tujuan khusus (W / kg).Fitur utama spesies energi kinetik yaiku kapadhetan energi dhuwur (WH / kg).Contone, jinis volume yaiku pelari maraton, sing kudu nduweni kekuatan fisik, yaiku, volume gedhe, lan umume ora mbutuhake karakteristik muatan lan discharge arus dhuwur;jinis daya output punika weightlifter a, onomatopia kanggo wabah uga kekuatan fisik, digunakake volume cilik lan mlaku banget cedhak.

3, resistance internal ora padha

Ketahanan internal baterei lithium-ion daya luwih cilik tinimbang baterei lithium-ion kanthi volume gedhe.Njupuk 18650 minangka conto, manufaktur kanthi tingkat pangisian daya 3-wektu sing apik umume duwe PDC kanthi resistensi internal udakara 40, lan pabrikan kanthi tingkat ngisi-discharge kaping 5 umume ora duwe resistensi internal PDC udakara 20. %.

batteries3


Wektu kirim: Mar-02-2022