Apa iku UPS?

Definisi UPS

Sumber daya sing ora bisa diganggu utawa sumber daya sing ora bisa diganggu (UPS) yaiku piranti listrik sing nyedhiyakake daya darurat kanggo beban nalika sumber daya input utawadaya utamagagal.A UPS biasane digunakake kanggo nglindhungi hardware kayatakomputer,pusat data,telekomunikasiperalatan utawa peralatan listrik liyane sing gangguan daya sing ora dikarepke bisa nyebabake ciloko, fatalitas, gangguan bisnis serius utawa mundhut data. 

Cara Pilih aCocokBaterei kanggo Sistem UPS?

Ana telung jinis utama baterei UPS ing pasar: Valve Regulated Lead Acid (VRLA), baterei sel udan utawa banjir lan baterei Lithium-ion.Baterei iki minangka jinis paling apik kanggo njamin daya sing ora bisa diganggu amarga mbutuhake pangopènan minimal, nyedhiyakake proteksi jangka panjang nganti 20 taun utawa luwih murah.Sadurunge tuku baterei UPS, ayo goleki keuntungan sing diwenehake.Baterei VRLA duwe umur sing luwih cendhek nanging mbutuhake perawatan sing kurang.Baterei sel udan tahan luwih suwe nanging mbutuhake perawatan luwih asring.Nanging, baterei Li-ion duwe umur dawa lan ora perlu pangopènan.Kanthi wektu baterei lithium-ion wis buktiaken minangka game-changer kanggo sistem UPS.

UPS1

Kaluwihan saka Baterei Lithium-ion

luwih apik Pkinerjaing Beda Suhu

Ora ana owah-owahan ing kualitas kinerja sanajan ing suhu sing luwih dhuwur nemtokake baterei sing apik.Dibandhingake karo baterei VRLA, baterei lithium-ion bisa nolak suhu sing luwih dhuwur.Baterei Li-ion nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake kinerja sing apik sanajan nganti 104 derajat F. Iki minangka alasan baterei lithium-ion digunakake ing lingkungan sing angel kalebu industri lan liya-liyane.

Umur luwih dawa

Umur baterei lithium-ion minangka perkara sing kudu digatekake.Baterei Li-ion bisa tahan 3000 nganti 5000 siklus pangisian daya / discharge.baterei iki bisa mbukak nganti kaping pindho minangka batre VRLA tradisional, kang tegese, baterei UPS lithium-ion bisa mbukak 8 kanggo 10 karo, malah liyane, nalika baterei VRLA mung mlaku kanggo 3 kanggo 5 karo.Ngirit biaya pangopènan lan nyuda resiko downtime amarga sistem UPS bisa tahan 9 nganti 10 taun, tegese ora perlu ngganti baterei.

Fasterkanggo Isi ulang

Nalika nerangake nyediakake daya serep Gamelan kanggo peralatan, a UPS kudu recharged cepet kanggo kapasitas lengkap.Baterei litium-ion sing dipercaya butuh wektu luwih sithik tinimbang baterei VRLA.Baterei VRLA mbutuhake paling sethithik 12 jam kanggo ngisi daya saka 0% nganti 90%, ing tangan liyane, mung butuh 2 nganti 4 jam kanggo baterei lithium-ion kebak, sing nyuda resiko ngalami gangguan liyane.

UPS2

Liyane Fleksibel,Smaller, lanLelinger

Baterei lithium-ion 40% luwih cilik lan paling sethithik 40% nganti 60% luwih entheng tinimbang baterei VRLA supaya bisa dipasang ing ngendi wae.Lithium-ion UPS ndadekake iku bisa kanggo perusahaan kanggo njaluk liyane runtime ing jumlah padha utawa kurang panggonan.

Baterei Li-ion ngemot sistem manajemen baterei sing terintegrasi kanggo nglindhungi sel baterei saka masalah kaya, overcharging utawa undercharging, suhu dhuwur, arus, lan sapiturute. Uga nyedhiyakake kinerja maksimal kanthi nambah umur baterei.

UPS3

Ngurangi Total Biaya Kepemilikan

Baterei lithium-ion ngirit 50% saka total biaya kepemilikan tinimbang baterei liyane kanthi kemampuan kanggo nolak siklus pangisi daya / discharge, umur luwih dawa, nyuda pangopènan, keluwesan, ukuran sing luwih cilik sing ngirit biaya instalasi, lan tahan suhu sing luwih dhuwur.

Didegake ing taun 2008, Shandong Goldencell Electronics Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake riset, pangembangan, manufaktur, dodolan lan layanan produk energi anyar.Produk utama perusahaan yaiku bahan katoda baterei lithium-ion, baterei lithium-ion lan paket baterei, sistem manajemen baterei, super-kapasitor, lan liya-liyane. baterei dilengkapi piranti lunak manajemen daya paling anyar.kita pracaya ing nyediakake produk saka kualitas unggul karo technical support profesional lan layanan customer unsurpassed.Dolan maring situs web resmi kanggo ndeleng cadangan baterei sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.


Wektu kirim: Mar-02-2022