Apa baterei polimer?

Baterei lithium polimer dikembangake kanthi basis baterei lithium ion cair.Bahan elektroda positif lan elektroda negatif padha karo baterei lithium ion cair, nanging nggunakake elektrolit gel lan film plastik aluminium minangka kemasan njaba, saengga bobote luwih entheng.Fitur Kapadhetan energi lan safety sing luwih tipis, luwih akeh disenengi para pelanggan domestik lan manca.

Umumé, baterei lithium polimer nuduhake baterei lithium kanthi kemasan njaba film aluminium sing dibungkus alus.Baterei baja cangkang utawa baterei lithium cangkang aluminium persegi kayata baterei lithium 18650 ora kalebu.Saka penemuan nganti saiki, baterei lithium polimer kalebu telung jinis baterei lithium suhu rendah, baterei lithium tingkat dhuwur lan baterei lithium suhu medium.

battery1

Suwene umur baterei lithium polimer?

Baterei lithium-ion dipérang dadi rong jinis: baterei lithium-ion polimer lan baterei lithium-ion cair.Bahan positif lan negatif saka baterei lithium-ion polimer lan baterei lithium-ion cair padha, lan prinsip kerja baterei padha, nanging elektrolit beda-beda saka saben liyane.Baterei lithium polimer entheng, nduweni kapasitas panyimpenan energi sing kuwat, kinerja discharge apik lan bisa digawe ing macem-macem wujud lan nduweni umur dawa.

Miturut standar terpadu internasional, umur baterei ora diwakili dening wektu, nanging kanthi jumlah siklus, yaiku, diitung sapisan sawise discharge lengkap.Baterei lithium umume antarane 500 lan 800 kaping, lan baterei polimer kelas A bisa digunakake.nganti 800 kaping.Mulane, kualitas baterei pemasok baterei sing dipilih bakal dijamin, lan umur layanan bakal luwih suwe.

Urip baterei polimer duwe hubungan apik karo kinerja.Baterei lithium polimer uga diarani baterei polimer.Saka perspektif tampilan, baterei polimer dikemas ing cangkang aluminium-plastik, sing beda karo cangkang logam saka baterei lithium cair.Alesan kenapa kasus aluminium-plastik bisa digunakake yaiku baterei polimer nggunakake sawetara zat koloid kanggo mbantu piring baterei pas utawa nyerep elektrolit, saengga bisa nyuda jumlah elektrolit cair sing digunakake.

Dandan struktural ndadekake baterei polimer duwe kaluwihan Kapadhetan energi dhuwur, liyane miniaturization lan Ultra-thinness.Dibandhingake karo baterei litium cair, baterei polimer duwe umur luwih dawa, paling ora 500 siklus.Kajaba iku, yen baterei lithium polimer ora diisi kanggo wektu sing suwe, umure uga bakal suda.Baterei polimer litium kudu njaga èlèktroné mili nganti suwé kanggo nggayuh umur sing becik.

Urip baterei polimer lithium beda ing teori lan panggunaan, nanging karakteristik struktural nemtokake manawa umur baterei polimer duwe kaluwihan gedhe tinimbang baterei tradisional.Miturut faktor sing mengaruhi urip baterei polimer ing laku, bisa ngisi daya saka cethek kanggo cethek., voltase cukup, suhu panyimpenan cocok kanggo ngluwihi umur baterei lithium polimer.

Saiki, rega pasar baterei lithium-ion polimer luwih dhuwur tinimbang baterei lithium-ion cair.Dibandhingake karo baterei lithium-ion cair, umure dawa lan kinerja safety apik.Dipercaya manawa bakal ana akeh ruang kanggo perbaikan ing mangsa ngarep.

battery2

Kaluwihan baterei lithium polymer

Baterei lithium-ion polimer ora mung aman, nanging uga nduweni kaluwihan saka thinning, area kasepakatan lan wangun kasepakatan, lan cangkang uga nggunakake film komposit aluminium-plastik sing luwih entheng.Nanging, kinerja discharge suhu rendah bisa uga isih ana ruang kanggo perbaikan.

Wis kinerja safety apik.Baterei lithium polimer nganggo kemasan fleksibel aluminium-plastik ing struktur, sing beda karo cangkang logam baterei cair.Sawise ana bebaya safety, baterei Cairan gampang njeblug, nalika baterei polimer mung bakal bulge paling.

Kekandelane cilik lan bisa digawe luwih tipis.Baterei lithium Cairan biasa nganggo cara ngatur casing dhisik, banjur pasang bahan elektroda positif lan negatif.Ana bottleneck technical nalika kekandelan kurang saka 3.6mm, nanging baterei Polymer ora masalah iki, lan kekandelan bisa diatur.Ing ngisor 1mm, sing cocog karo panjaluk telpon seluler saiki.

battery3

Bobot entheng, baterei lithium polimer 40% luwih entheng tinimbang baterei lithium cangkang baja kanthi spesifikasi kapasitas sing padha, lan 20% luwih entheng tinimbang baterei cangkang aluminium.

Kapasitas gedhe, baterei polimer nduweni kapasitas 10-15% luwih dhuwur tinimbang baterei cangkang baja kanthi ukuran sing padha, lan 5-10% luwih dhuwur tinimbang baterei cangkang aluminium, dadi pilihan pisanan kanggo seluler layar warna. telpon lan telpon seluler MMS.Baterei polimer uga umume digunakake.

Rintangan internal cilik, lan resistensi internal baterei polimer luwih cilik tinimbang baterei cair umum.Saiki, resistensi internal baterei polimer domestik bisa uga ana ing sangisore 35mΩ, sing nyuda konsumsi baterei dhewe lan ndawakake wektu siyaga ponsel., bisa tekan tingkat standar internasional.Baterei lithium polimer iki sing ndhukung saiki discharge gedhe iku pilihan becik kanggo model remot kontrol, lan wis dadi produk paling janjeni kanggo ngganti baterei nikel-logam hidrida.

Bentuke bisa disesuaikan, baterei lithium polimer bisa nambah utawa nyuda kekandelan sel baterei miturut kabutuhan pelanggan, ngembangake model sel baterei anyar, regane murah, siklus bukaan cetakan cendhak, lan sawetara bisa uga. ngarang miturut wangun saka telpon seluler kanggo nggawe nggunakake lengkap saka spasi Shell baterei, nambah kapasitas baterei.

Minangka jinis baterei lithium, polimer utamané nduweni kaluwihan saka Kapadhetan dhuwur, miniaturization, Ultra-thinness lan bobot entheng dibandhingake karo baterei lithium Cairan.Ing wektu sing padha, baterei lithium polimer uga nduweni kaluwihan sing jelas babagan safety lan panggunaan biaya.Kauntungan kasebut yaiku baterei energi anyar sing umume diakoni dening industri.


Wektu kirim: Mar-02-2022