Baterei fosfat wesi lithium ndominasi pasar kanggo pisanan ing patang taun

Ing taun 2021, tingkat pertumbuhan kiriman baterei lithium wesi fosfat wis ngluwihi baterei lithium ternary sing wis entuk keuntungan pasar sajrone pirang-pirang taun.Miturut data ing ndhuwur, kapasitas diinstal saka lithium wesi fosfat lan baterei lithium ternary ing pasar baterei daya domestik ing 2021 bakal akun kanggo 53% lan 47% mungguh, rampung mbalikke gaya sing output saka lithium wesi fosfat baterei wis kurang. tinimbang baterei lithium ternary wiwit 2018.

Chen Yongchong, profesor ing Institut Teknik Elektro Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, marang wartawan, "Wuwuh eksplosif kiriman baterei lithium wesi fosfat amarga pangembangan cepet industri kendaraan energi anyar China.Sanajan pengaruh COVID-19 ing taun kepungkur isih tetep, tren pangembangan industri kendaraan energi anyar China ora owah saka segi produksi lan penjualan pasar.Ing wektu sing padha, ing konteks target puncak karbon lan netralitas karbon, kendaraan energi anyar wis entuk perhatian sing durung nate ditindakake sadurunge.

Statistik paling anyar saka Asosiasi Produsen Otomotif China: Ing taun 2021, produksi kumulatif kendaraan energi Anyar ing China yaiku 3.545 yuta unit, kanthi wutah taun-taun nganti 159.5%, lan pangsa pasar mundhak dadi 13.4% .

phosphate batteries 1

Wigati dicathet yen tingkat pertumbuhan kiriman baterei lithium wesi fosfat sapisan "ngungkuli" tingkat pertumbuhan produksi kendaraan energi anyar, sing ana hubungane langsung karo penurunan bertahap subsidi kanggo kendaraan energi anyar ing China.Subsidi kendaraan energi anyar China samesthine bakal ditarik ing taun 2023, lan kauntungan saka baterei lithium ternary kanggo entuk subsidi kebijakan amarga kapadhetan energi sing luwih dhuwur bakal saya ringkih.Digabungake karo permintaan pasar sing mundhak kanggo baterei lithium wesi fosfat ing lapangan panyimpenan energi elektrokimia ing sawetara taun sabanjure, tingkat pertumbuhan baterei lithium wesi fosfat bakal ngluwihi baterei lithium ternary.

Kinerja produk lan kauntungan biaya

Saliyane lingkungan njaba positif, kekuatan produk saka baterei lithium wesi fosfat uga cepet nambah.Kinerja produk saiki lan kaluwihan biaya baterei lithium wesi fosfat wis luar biasa, sing dadi faktor penting kanggo "mundur" ing taun 2021.

Wiwit 2020, byd dibukak wiwit baterei lithium wesi fosfat agul-agul, Kapadhetan energi baterei lithium kurang saka telung yuan wis weakened cacat tradisional saka inovasi teknologi aktif ing wektu sing padha nggawe baterei lithium wesi fosfat bisa nyukupi panjaluk kabeh ngisor sawetara 600 model km, utamané perusahaan mobil energi anyar kayata byd, Tesla kanggo wutah dikarepake baterei wesi fosfat lithium wis nggawa daya kuwat.

phosphate batteries 2

Dibandhingake karo baterei lithium ternary kanthi rega dhuwur lan logam sing relatif langka kayata kobalt lan nikel, biaya baterei lithium wesi fosfat luwih murah, utamane nalika rega bahan mentah kayata anoda lithium, katoda lan elektrolit mundhak, tekanan biaya gedhe. -produksi skala relatif cilik.

Ing taun 2021, rega lithium karbonat lan kobalt, bahan baku hulu baterei lithium, bakal mundhak.Malah ing pasar internasional ngendi baterei lithium terpolymer Originally dikuwasani kauntungan pinunjul, Tesla, BMW, Ford, Hyundai, Renault lan perusahaan mobil liyane wis ngandika bakal nimbang ngoper menyang baterei lithium wesi fosfat karo kaluwihan biaya-efektif.

Wigati dicathet yen kemungkinan kacilakan baterei lithium ternary isih luwih dhuwur tinimbang baterei fosfat wesi lithium, alesan utama yaiku desain struktur internal sing terakhir relatif luwih aman.


Wektu kirim: Feb-23-2022