Kabar

  • What is the current situation of the middle and lower lithium enterprises under the soaring price of raw materials?

    Apa kahanan saiki perusahaan litium tengah lan ngisor ing rega bahan mentah sing mundhak?

    Ing tanggal 10 Maret 2022, rega titik rata-rata lithium karbonat kelas baterei domestik kasil ngluwihi 500,000 yuan / ton, mecah tandha 500,000 yuan / ton kanggo pisanan.Metal lithium ing rong dina dagang consecutive sadurungé mlumpat 100,000 yuan / ton, saiki titik rata-rata pr ...
    Waca liyane
  • Analysis of the production process and development trend of cathode materials for lithium ion batteries

    Analisis proses produksi lan tren pangembangan bahan katoda kanggo baterei lithium ion

    Kinerja bahan katoda baterei lithium langsung mengaruhi kinerja baterei ion lithium, lan biaya kasebut uga langsung nemtokake biaya baterei.Ana akeh proses produksi industri kanggo bahan katoda, rute sintesis relatif rumit, lan ...
    Waca liyane
  • What’s the difference between a lithium battery and a lead acid battery?

    Apa bedane baterei lithium lan baterei asam timbal?

    Baterei Lithium ion nuduhake baterei sekunder ing senyawa sing dipasang Li + positif lan negatif.Senyawa litium LiXCoO2, LiXNiO2 utawa LiXMnO2 digunakake ing elektroda positif Lithium - senyawa interlaminar karbon LiXC6 digunakake ing elektroda negatif.Elektrolit iku dissolve ...
    Waca liyane
  • What Is a UPS?

    Apa iku UPS?

    Dhéfinisi UPS Sumber daya sing ora bisa diganggu utawa sumber daya sing ora bisa diganggu (UPS) yaiku piranti listrik sing nyedhiyakake daya darurat kanggo beban nalika sumber daya input utawa daya listrik gagal.UPS biasane digunakake kanggo nglindhungi hardware kayata komputer, pusat data, telekomunikasi ...
    Waca liyane
  • What is a polymer battery?

    Apa baterei polimer?

    Baterei lithium polimer dikembangake kanthi basis baterei lithium ion cair.Bahan elektroda positif lan elektroda negatif padha karo baterei lithium ion cair, nanging nggunakake elektrolit gel lan film plastik aluminium minangka kemasan njaba, saengga bobote luwih entheng ...
    Waca liyane
  • What is the difference between power lithium-ion batteries and energy storage technology batteries?

    Apa bedane baterei lithium-ion daya lan baterei teknologi panyimpenan energi?

    1. Ukuran voltase apa ora padha Lithium-ion baterei Manufaktur perusahaan wis ketemu sing ing lapangan baterei, nalika voltase digunakake mundhak, voltase output relatif uga bakal munggah, supaya daya baterei lithium-ion Pack bisa nimbang sawetara peralatan dhuwur-daya;langsung wae...
    Waca liyane
  • Lithium iron phosphate batteries dominated the market for the first time in four years

    Baterei fosfat wesi lithium ndominasi pasar kanggo pisanan ing patang taun

    Ing taun 2021, tingkat pertumbuhan kiriman baterei lithium wesi fosfat wis ngluwihi baterei lithium ternary sing wis entuk keuntungan pasar sajrone pirang-pirang taun.Miturut data ing ndhuwur, kapasitas diinstal saka lithium wesi fosfat lan baterei lithium ternary ing daya domestik ...
    Waca liyane
  • Factors affecting PACK discharge capacity of lithium-ion batteries

    Faktor sing mengaruhi kapasitas discharge PACK saka baterei lithium-ion

    PACK baterei lithium ion minangka produk penting sing nganakake tes kinerja listrik sawise screening, klompok, klompok lan perakitan sel, lan nemtokake manawa bedane kapasitas lan tekanan cocog.Monomer seri-paralel baterei yaiku konsistensi antarane ...
    Waca liyane
  • Comparison of 21700 Battery and 18650 Battery

    Bandhingake baterei 21700 lan baterei 18650

    Baterei silinder minangka wujud baterei paling tuwa.Kaluwihan kasebut kalebu proses produksi sing diwasa, ngasilake produk sing dhuwur, struktur baterei sing stabil, sawetara aplikasi sing wiyar, kinerja lengkap sing luar biasa, lan keuntungan biaya sakabèhé.Kekirangane uga ketok.Baterei silinder yaiku ...
    Waca liyane
  • The price of battery materials will continue to rise

    Rega bahan baterei bakal terus mundhak

    Nopember 26 warta, ing November 25, ana data nuduhake yen baterei lithium karbonat kanggo telung dina consecutive kutipan nyuwil liwat 200.000 yuan / ton, dibandhingake karo periode sing padha taun pungkasan 43.500 yuan / ton munggah 359,8%, munggah 277,4% wiwit. awal taun.Iki tandha mati ...
    Waca liyane
  • What is the Container Energy Storage

    Apa Storage Energy Container

    Panyimpenan energi minangka bagéyan penting lan teknologi pendukung utama saka kothak pinter, sistem energi kanthi proporsi energi sing bisa dianyari lan Internet energi sing dhuwur.Kanthi introduksi kabijakan pendukung sing relevan kanggo industri panyimpenan energi dening pamrentah ing saindenging jagad, skala investasi ...
    Waca liyane
  • Why Lithium-ion batteries can replace lead-acid batteries?

    Napa baterei Lithium-ion bisa ngganti baterei asam timbal?

    Baterei lithium-ion minangka baterei energi dhuwur anyar sing pisanan dikenalake ing pasar dening Sony Corporation of Japan ing taun 1990. Kauntungane yaiku luwih dhuwur tinimbang energi, lan saiki minangka baterei kanthi energi spesifik paling dhuwur.Wis populer lan ditrapake ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3