Kapasitas tinggi NCM 26650 3.6 V 5000 mAh baterai isi ulang deep cycle 26650 lithium ion baterai EV UPS Baterai

Katrangan singkat:

Kaluwihan: urip siklus dawa, linuwih dhuwur, kinerja electrical apik, kompak lan entheng, lingkungan loropaken

Aplikasi: stasiun daya baterei panggantos SLA, panyimpenan daya, Manufaktur cerdas, cahya werna solar, piranti listrik, kendaraan listrik, E-mancal, piranti medical lan instruments


Detail Produk

Tag produk

Ing ngisor iki minangka spesifikasi lan paramèter rinci saka NCM CELL

Spesifikasi

图片1
1625732537(1)

Paramèter

Item

Parameter standar

Kapasitas Standar

5000mAh (0,5C)

Kapasitas Minimal

4900mAh (0,5C)

Tegangan standar

3.6V

Alternating Internal Resistance

≤30mΩ

Bobot sel

91.5g (Kira-kira)

Syarat Pengisian

daya konstan-saiki kanggo 4.2V ing 0.5C, daya voltase konstan kanggo mungkasi nganti 0.01C

Maks.Pengisian Arus

5.0 A

Discharge Cut-off Tegangan

2.75V

Standar Discharge Saiki

2.5A

Cepet Discharge Saiki

5.0A

Maks.Arus Discharge Terus-terusan

10A(Mung kanggo sel tunggal)

Pulse Discharge Saiki

15a,5s

Karakteristik Siklus

(kapasitas ampas ora kurang saka 70% saka kapasitas dirating ing tingkat 0.5C/1C.)

1000 kaping (100% DOD)
2000 kaping (80% DOD)
3000 kaping (50% DOD)

Suhu Kerja

Ngisi daya: 0 ℃ -55 ℃
Discharge: -20 ℃ -60 ℃

Suhu panyimpenan

-20℃—55℃(<3 sasi)

 

1625732729(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita