Paket Baterai Luar Ruangan Besar sing Disesuaikan Kualitas Tinggi Lampu Darurat Lampu Taman Lampu kilat Baterai Lithium Ion

Katrangan singkat:

1.Long siklus urip, dhuwur linuwih;

2. Ukuran cilik, bobot entheng, Kapadhetan energi sing luwih dhuwur, ramah lingkungan;

3. Kisaran suhu kerja sing luwih akeh, kinerja suhu sing dhuwur lan kurang;

4.Efisiensi dhuwur, sumber daya stabil, output daya dhuwur;

5.Ultra-kurang konsumsi daya lan sumber daya terus-terusan dawa.


Detail Produk

Tag produk

Lapangan aplikasi

Baterei lithium ion bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem jinis aplikasi lampu lan bisa digunakake ing kabeh lampu, kayata Downlight LED, lampu LED, lampu banjir LED, Lampu Darurat LED, lampu LED ruangan tenaga surya, lampu jalan surya, radar surya lampu induksi, Portable solar lantern, senter, Explosion-proof lampu proyeksi, sorotan, lampu darurat outdoor camping lamp, Solar - powered serangga - lampu pembunuh, lampu lanskap, lampu lanskap, lampu Taman, Custom lampu khusus etc.

Lantern solar portabel

Lampu jalan surya

lampu banjir LED

Lampu taman

Senter / lampu sorot

Lampu darurat camping

Ngatur kanthi fleksibel miturut syarat nyata pelanggan ing ukuran, tampilan adol, lan paramèter teknis tartamtu.PVC kekuatan dhuwur tahan tusukan, dene cangkang logam luwih unggul ing resistensi kejut lan kinerja boros panas.

Paramèter

d7c9d16790d9d44b5b4bdacfcae0cd4
61261084e6847c8cd631f71afca5bdc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk