Hot Selling Isi Ulang 30C Lifepo4 18650 3.2V 1100mAh Sel Daya

Katrangan singkat:

  • Kaluwihan: urip siklus dawa, linuwih dhuwur, kinerja electrical apik, kompak lan entheng, lingkungan loropaken;
  • Aplikasi: stasiun daya baterei panggantos SLA, panyimpenan daya, Manufaktur cerdas, cahya werna solar, piranti listrik, kendaraan listrik, E-mancal, piranti medical lan instruments


Detail Produk

Tag produk

Kinerja discharge ing tingkat beda suhu normal: Sawise ngisi standar baterei normal, iku kudu diselehake kanggo 10 menit ing suhu sekitar diwènèhaké.Banjur dibuwang menyang 2.5V kanthi tingkat beda 0.5C, 1C, 3C, 5C, lan dibuwang menyang 2.0V kanthi tingkat beda 10C, 15C, 20C, lan 30C.Kapasitas baterei kanthi tingkat discharge sing beda-beda dicathet, lan kenaikan suhu T baterei kanthi tingkat discharge sing beda-beda dicathet bebarengan.

Kapasitas discharge / kapasitas wiwitan * 100%
0.5C: ≥100% T: ≤5 ℃
1C: ≥95% T: ≤10 ℃
3C: ≥90% T: ≤15 ℃
5C: ≥90% T: ≤20 ℃
10C: ≥90% T: ≤30 ℃
15C: ≥90% T: ≤35 ℃
20C: ≥90% T: ≤40 ℃
30C: ≥85% T: ≤55 ℃

Ing ngisor iki spesifikasi lan paramèter rinci saka LFE RATE CELL

Spesifikasi

图片1
1625730132(1)

Paramèter

Item

Parameter standar

Kapasitas Standar

1100mAh (0,5C)

Kapasitas Minimal

1050mAh (0,5C)

Tegangan standar

3.2V

Alternating Internal Resistance

≤18mΩ

Bobot sel

39.5g (Kira-kira)

Syarat Pengisian

daya konstan-saiki kanggo 3.65V ing 0.5C, daya voltase konstan kanggo mungkasi nganti 0.01C

Maks.Pengisian Arus

5.5A

Discharge Cut-off Tegangan

2.5V

Standar Discharge Saiki

5.5A

Cepet Discharge Saiki

11A

Maks.Arus Discharge Terus-terusan

33A(Mung kanggo sel tunggal)

Pulse Discharge Saiki

40A, 10s

Karakteristik Siklus

(kapasitas ampas ora kurang saka 70% saka kapasitas dirating ing tingkat 1C/10C.)

500 kaping (100% DOD)
1000 kaping (80% DOD)
3000 kaping (50% DOD)

Suhu Kerja

Ngisi daya: 0 ℃ -55 ℃
Discharge: -20 ℃ -60 ℃

Suhu panyimpenan

-20 ℃—55 ℃ (panyimpenan jangka cendhak <3 sasi)

 

1625730237(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita