Kapasitas Tinggi LiFePO4 26650 3.2V 3800mAh Sel Baterai untuk UPS Ebike AGV RV

Katrangan singkat:

  • Kaluwihan: urip siklus dawa, linuwih dhuwur, kinerja electrical apik, kompak lan entheng, lingkungan loropaken
  • Aplikasi: stasiun daya baterei panggantos SLA, panyimpenan daya, manufaktur cerdas, cahya werna solar, piranti listrik, kendaraan listrik, E-mancal, medicalpiranti lan piranti


Detail Produk

Tag produk

Kapasitas discharge ing suhu normal: Sawise pangisi daya lengkap, eksperimen bisa ditahan nganti 10 menit;0.2c discharge kanggo 2.5V ngidini limang repetitions.Nalika sawetara saka telung eksperimen consecutive bisa rampung ahead saka wektu lan Nilai maksimum asil test bisa dijupuk.
  
Kinerja discharge ing suhu sing beda-beda: Sawise ngisi daya baterei normal, kudu disimpen paling sethithik 12 jam ing lingkungan suhu -20 ℃, -10 ℃, 0 ℃, 10 ℃ lan 25 ℃, lan 5 jam. 60 ℃.Banjur discharge karo 0.5C saiki menyang voltase mandap cocog.Nalika suhu sekitar luwih saka 15 ℃, voltase mandap yaiku 2.5V, yen kurang saka 15 ℃, yaiku 2.0V.

Ing ngisor iki minangka spesifikasi lan parameter rinci sel LFP

Spesifikasi

图片1
1625725409(1)

Paramèter

Item

Parameter standar

Kapasitas Standar

3800mAh (0.2C)

Kapasitas Minimal

3750mAh (0.2C)

Tegangan standar

3.2V

Alternating Internal Resistance

≤25mΩ

Bobot sel

87.5g (Kira-kira)

Syarat Pengisian

daya konstan-saiki kanggo 3.65V ing 0.5C, daya voltase konstan kanggo mungkasi nganti 0.01C

Maks.Pengisian Arus

3.8A

Discharge Cut-off Tegangan

2.5V

Standar Discharge Saiki

1.9A

Cepet Discharge Saiki

3.8A

Maks.Arus Discharge Terus-terusan

11.4A (Mung kanggo sel tunggal)

Pulse Discharge Saiki

20a,5s

Karakteristik Siklus

(kapasitas ampas ora kurang saka 80% saka kapasitas dirating ing tingkat 1C.)

2000 kaping (100% DOD)
4000 kaping (80% DOD)
7000 kaping (50% DOD)

Suhu Kerja

Ngisi daya: 0 ℃ -55 ℃
Discharge: -20 ℃ -60 ℃

Suhu panyimpenan

-20 ℃—55 ℃ (panyimpenan jangka cendhak <3 sasi)
1625725667(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita