HESS 10KWh Power Wall LiFePO4 Lithium Battery kanggo Off Grid Hybrid Solar System

Katrangan singkat:

Baterei internal nggunakake baterei lithium-ion kang bahan katoda lithium wesi fosfat (LiFePO4), kang nduweni safety dhuwur, Kapadhetan energi dhuwur, lan kinerja siklus banget.


Detail Produk

Tag produk

Fitur lan kaluwihan

Baterei internal nggunakake baterei lithium-ion kang bahan katoda lithium wesi fosfat (LiFePO4), kang nduweni safety dhuwur, Kapadhetan energi dhuwur, lan kinerja siklus banget;

Sel baterei dilengkapi sistem manajemen daya kinerja dhuwur BMS, lan modul baterei nduweni fungsi proteksi independen kayata overdischarge, overcharge, overcurrent, lan suhu kanggo njamin keamanan baterei;

Modul ekualisasi sing dibangun kanggo njamin konsistensi sing apik ing antarane sel tunggal lan nambah umur layanan;

Desain cerdas kanthi lengkap, dilengkapi modul pemantauan terpusat, kanthi fungsi kayata papat remot (telemetri, sinyal goyang, remot kontrol, lan penyesuaian goyang).Modul baterei bisa ngganti data karo peralatan listrik kayata UPS lan inverter;

Fungsi proteksi sekunder, nyedhiyakake informasi weker nalika voltase baterei luwih murah tinimbang nilai weker, lan kanthi otomatis mateni nalika voltase sithik banget kanggo nglindhungi baterei;

Algoritma SOC lan SOH sing akurat bisa ngira SOC baterei ing wektu nyata lan nambah jadwal sistem;

Konfigurasi fleksibel, macem-macem sel baterei bisa kaskade kanggo nambah daya lan kapasitas output;

Dibangun ing RS485 & CAN2.0 rong mode komunikasi, ndhukung kompatibilitas komunikasi karo paling inverter panyimpenan energi utama;

Ana macem-macem mode instalasi: dipasang ing tembok, ngadeg ing lantai, kabinet, tumpukan, lsp.

Paramèter

Item

Paramèter

Model baterei

LiFePo4

Model produk

JG-HOMESE-10KWh

Tenogo

Kira-kira 10KWh

Bobot

Udakara 200Kg

Ukuran

Kira-kira 1500 mm * 600 mm * 400 mm

input AC

daya komersial

220V 50Hz Babagan 5KW

energi solar

60-115VDC About 3.5KW

output AC

Arus bolak-balik

220V 50Hz Babagan 5KW

Suhu pangisian daya

0 ℃ ~ + 45 ℃

Suhu discharge

-20 ℃ ~ + 55 ℃

Fungsi protèktif

Proteksi overcharge, proteksi over discharge, proteksi suhu, proteksi kakehan, proteksi sirkuit cendhak, proteksi anti pulo, kulo voltase sithik

 

 

JGNE HESS Baterei minangka sistem lengkap - siap kanggo sambungan.Iki tegese ing saben Baterei JGNE HESS sampeyan bakal nemokake ora mung modul baterei sing awet banget nanging uga inverter, manajer energi sing cerdas, teknologi pangukuran lan piranti lunak supaya bisa digunakake kanthi lancar.Kabeh ing siji kothak praktis.Beda karo umume sistem baterei liyane ing pasar, komponen Baterei JGNE HESS dibangun dadi casing siji sing berkualitas tinggi lan cocog karo siji liyane - saengga njamin umur dawa lan kualitas maksimal kanthi tapak cilik.

Swara wektu bakal diisi lan dibuwang nganti pirang-pirang ewonan.Mulane, Baterei JGNE HESS adhedhasar teknologi baterei sing paling dipercaya lan lestari sing kasedhiya lan khusus nggunakake baterei fosfat wesi lithium (LiFePO4).Baterei iki menehi umur dawa lan safety sing luwih dhuwur tinimbang baterei lithium-ion liyane sing umum digunakake ing smartphone, laptop utawa mobil listrik.Apa sampeyan ngerti: lithium iron phosphate minangka siji-sijine komponen baterei sing kedadeyan kanthi alami lan ora ngemot logam abot sing beracun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita