Pabrik Sale High Safety Performance Lithium 48V 12V Goldencell Lifepo4 Golf Baterei troli

Katrangan singkat:

Siklus urip dawa, linuwih dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

1.Long siklus urip, dhuwur linuwih;

2. Ukuran cilik, bobot entheng, Kapadhetan energi sing luwih dhuwur, ramah lingkungan;

3. Kisaran suhu kerja sing luwih akeh, kinerja suhu sing dhuwur lan kurang;

4.Efisiensi dhuwur, sumber daya stabil, output daya dhuwur, desain visual;

5. Déwan prasaja lan fleksibel.

 

Item

Tegangan Ngisi

Arus Kerja

Bobot

Ukuran

10.8V 26Ah

12.6V

13A

1,7 kg

179 * 100 * 76 mm

12.8V 19Ah

14.4V

16A

2,1 kg

168*128*76mm

12.8V 26Ah

14.4V

16A

2,9 kg

168*128*102mm

14.4V 15.4Ah

16.8V

15A

1,7 kg

142*96*175mm

14.4V 18Ah

16.8V

15A

1,9 kg

142*96*175mm

14.4V 20Ah

16.8V

20A

2,1 kg

212*194*54mm

14.4V 30Ah

16.8V

20A

2,7 kg

194 * 182 * 63 mm

25.2V 9Ah

29.4V

9A

1,4 kg

186*76*58mm

25.2V10Ah

29.4V

10A

1,4 kg

186*76*58mm

28.8V 15.6Ah

33.6V

15A

2,9 kg

230 * 136 * 94 mm

Paramèter

layanan kita

1. OEM Manufaktur welcome: Produk, Paket...
2. Urutan sampel
3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
4. sawise ngirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk.Yen sampeyan entuk barang, cobanen, lan menehi saran.Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi solusi kanggo sampeyan.
Nyediakake solusi daya lengkap kanggo partners, terpadu, kabeh-babak, multi-level lan kabeh-babak layanan nilai-ditambahake, ngidini kedhaftar kanggo nemu Nilai-kanggo-dhuwit nilai Goldencell ing kustomisasi produk, instalasi, operasi lan pangopènan.Layanan!

Profil Grup

Didegake ing taun 2008, Shandong Goldencell Electronics Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake riset, pangembangan, manufaktur, dodolan lan layanan produk energi anyar.Produk utama perusahaan yaiku bahan katoda baterei lithium-ion, baterei lithium-ion lan paket baterei, sistem manajemen baterei, kapasitor super, lan liya-liyane, setya kanggo pangembangan lan aplikasi produk energi anyar ing energi ijo lan industrialisasi, para pelanggan utama kalebu CSIC , United States General Electric (GE), Inggris PK, Jerman BMZ lan perusahaan kondhang liyane ing ngarep lan ing luar negeri.Perusahaan duwe cabang ing Shenzhen lan Shandong Goldencell Power Technology Co., Ltd.

Shandong Goldencell Energy Technology Co.,Ltd.

Huiyun (Shandong) Science and Technology Research Institute Co., Ltd.

Huiyun Electronic Technology (Huizhou) Co., Ltd.

Lan duwe cabang dodolan ing Finlandia.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk