Kehormatan Perusahaan

Perusahaan wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001:2015, sistem manajemen industri otomotif IATF16949:2016, sistem manajemen lingkungan ISO14001:2015, sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001:2007 lan sertifikasi sistem manajemen kekayaan intelektual GB/T29490-2013;uga lulus UL, UN38.3, ROHS, CE, CB, BIS, KC, GOST, MSDS, SGS, testing wajib nasional lan liyane kondhang certification domestik lan manca liyane. Shandong Goldencell Electronics Technology Co., Ltd. iki certified dening China Klasifikasi Society kanggo pass CCS ing 2014, lan baterei lithium ironphosphate bisa Applied kanggo kapal sipil lan militèr lan prau.