Riwayat Perusahaan

Riwayat Perusahaan

Shandong Goldencell Electronics Technology ora duwe gaweyan kanggo nggawe basis energi ijo paling gedhe ing wilayah lor China.Bahan anoda lithium wesi fosfat lan baterei fosfat wesi lithium dikembangake dening klompok kasebut dhewe lan hak properti intelektual sawijining diduweni dening klompok kasebut, sing nduweni kinerja discharge suhu dhuwur lan rendah sing apik lan safety lan konsistensi sing dhuwur banget, lan isih nduweni kinerja apik ing lingkungan kanthi suhu antarane -41'Cand +80'C, lan ora kena bledosan lan pembakaran amarga over-charge, over-discharge, suhu dhuwur, short circuit, strike lan downfall, remet, lan tusukan, lan baterei lithium wesi fosfat minangka baterei lithium ion paling aman sing saiki diakoni sacara internasional.