Babagan Goldencell

Shandong Goldencell Electronics Technology ora duwe gaweyan kanggo nggawe basis energi ijo paling gedhe ing wilayah lor China.Bahan katoda lithium wesi fosfat lan baterei fosfat wesi lithium dikembangake dening klompok kasebut dhewe lan hak properti intelektual sawijining diduweni dening klompok kasebut, sing nduweni kinerja discharge suhu dhuwur lan rendah sing apik lan safety lan konsistensi sing dhuwur banget, lan isih nduweni kinerja apik ing lingkungan kanthi suhu antarane -41 ℃ lan + 80 ℃, lan ora kena bledosan lan pembakaran amarga overcharge, over-discharge, suhu dhuwur, short circuit, serangan lan ambruk, remet, lan tusukan , lan baterei lithium wesi fosfat minangka baterei lithium ion paling aman sing saiki diakoni sacara internasional.

DSC_1758
DSC_1822

Didegake ing taun 2008, Shandong Goldencell Electronics Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake riset, pangembangan, manufaktur, dodolan lan layanan produk energi anyar.Produk utama perusahaan yaiku bahan katoda baterei lithium-ion, baterei lithium-ion lan paket baterei, sistem manajemen baterei, super-kapasitor, lan sapiturute, setya kanggo pangembangan lan aplikasi produk energi anyar ing energi ijo lan industrialisasi.

Budaya Perusahaan

Adhedhasar kualitas, keunggulan, lan model kualitas casting, Shandong Goldencell Electronics Technology Co., Ltd bakal nggunakake inovasi kanggo nggabungake inovasi, adhedhasar pangembangan pasar, lan nggunakake "inti" kanggo madhangi jagad iki.Perusahaan iki gelem nyediakake dhuwur-reliabilitas lan produk energi anyar kanggo masyarakat, lan usaha kanggo ningkataké pembangunan sustainable energi ijo manungsa!

Kebijakan Kualitas Perusahaan

Ngupaya produk kualitas, setya energi ijo, ngluwihi kepuasan pelanggan, anjog daya mangsa.

Konsep Enterprise

Kanthi semangat pengrajin, kanggo nggawe produk Goldencell.

Visi Perusahaan

Kanggo dadi perusahaan energi ijo lan anyar sing unggul ing industri kasebut.

Proses Produksi Produk

1630478114

Distribusi Negara Kabeh Pelanggan

Amerika Utara: Kanada, Amerika Serikat, Meksiko
Amérika Kidul: Brazil, Argentina
Oseania: Australia, Selandia Anyar
Asia: Indonesia, Malaysia, Singapura, Thailand, India, Jepang, Korea Selatan, Rusia, Israel, Turki,Pakistan
Eropah: Inggris, Belgia, Denmark, Prancis, Spanyol, Turki, Italia, Finlandia, Swedia, Polandia, Jerman, Swiss,Czechia
Afrika: Mesir, Botswana, Afrika Kidul, Maroko, Nigeria

1630478128

Tim kita

DSC_2122

Tim Manajemen Pemasaran

1

Tim R&D Teknologi

2

Institut Riset Goldencell

未标题-2

Departemen Manajemen Mutu

DSC_1857

Departemen Manajemen Produksi

DSC_1744

Dinas Kelautan