Kaluwihan

Urip siklus dawa, linuwih dhuwur, kinerja listrik sing apik, kompak lan entheng, ramah lingkungan.

produk anyar

Shandong Goldencell Electronics Technology ora duwe gaweyan kanggo nggawe basis energi ijo paling gedhe ing wilayah lor China.

TENTANG Shandong Goldencell Electronics Technology Co., Ltd.

Didegake ing taun 2008, Shandong Goldencell Electronics Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake riset, pangembangan, manufaktur, dodolan lan layanan produk energi anyar.Produk utama perusahaan yaiku bahan katoda baterei lithium-ion, baterei lithium-ion lan paket baterei, sistem manajemen baterei, super-kapasitor, lan sapiturute, setya kanggo pangembangan lan aplikasi produk energi anyar ing energi ijo lan industrialisasi.